Noodle Soup

de katty in Supe, 11 Feb 2018 | 3721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati spate pui
  • 1 bucata piept
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 3-4 tije telina Apio
  • sare
  • piper boabe
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 bucatica ghimbir
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingura ulei
  • noodles
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Noodle Soup:

Punem deoparte 1 morcov si o tija de telina Apio. Spalam bine carnea de pui si o punem intr-o oala cu apa rece la fiert. Spumam bine, apoi adaugam cepele taiate in jumatati, morcovii in bucati mai mici, telina Apio,  sare, piperul boabe si foile de dafin. Fierbem pana legumele si carnea sunt moi, apoi scurgem zeama. Scoatem pieptul de pui si cu ajutorul unei furculite,il desfacem suvite.

Incingem uleiul intr-o oala. Adaugam usturoiul si ghimbirul, apoi morcovul pastrat curatat, spalat si taiat rondele si telina taiata bucati mici. Amestecam ocazional pana legumele incep sa se inmoaie si stingem cu supa de pui. Fierbem pana morcovul se inmoaie usor si adaugam taieteii si pieptul de pui. Ii fierbem 3-4 minute. Servim supa fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Noodle Soup" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

elucubratiiculinare 1

12.02.2018, 15:15

RODIMUR 1

12.02.2018, 19:03

O supă ușoară și foarte plăcută!

oanapl 1

13.02.2018, 21:11

Ce buna e!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa turceasca de linte rosie