Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ionix in Dulciuri, 28 Dec 2010 | 35610 vizualizari
MotanLaOale 1
bune rau
alexandra2012 1
Buna am si eu o rugaminte daca ma puteti ajuta..am facut aluatu pt nuci dar mi se farama,cum as putea sal fac sa nu se mai farame?am pus 3 oua,900 untura si 2 kg jumatate de faina..va rog ajutati-ma cu un sfat..
gaby_duceag 1
Buna dimineata, Alexandra. Incearca cu putin lapte rece adaugat putin cate putin pana obtii un aluat maleabil.
iry-gabriela 1
forma pt nuci se mai gaseste in comert sau pot folosi aluatul acesta pt alt fel de fursecuri????
multumesc mult..incerc acum:*
forma care o am eu e de cand era mama mea domnisoara..cred ca se gasesc
multumesc pentru sfat mi-au iesit
ionix 1
Gaby, mersic! Ai fost pe fază! Alexandra, mă bucur că ți-au ieșit într-un final.
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 22:00
de Bucataras 6
la 11:19
ieri la 14:48
ieri la 10:38
de Stella29 1
pe 16.05 la 23:00
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de vasimur 4
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
madi_marin
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
cccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dragosss88 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!