Nuggets de pui

de Zamfira in Pui, 17 Oct 2015 | 61320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati piept de pui
  • 1 pungă chipsuri cu brânză-cașcaval
  • 1 pungă parmezan ras
  • 10 linguri pesmet
  • 3 ouă
  • 6 linguri făină
  • condimente:sare, piper, praf de ustroi, curry, cimbru, busuioc, oregano
  • ulei de măsline
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuggets de pui:

Porționăm pieptul de pui în bucăți mici 2-3 cm x 3-4 cm.

Omogenizăm foarte bine bucățile de carne cu amestecul de condimente.

Amestecăm chipsurile maruntite, parmezanul, pesmetul.

Trecem fiecare bucățică de carne prin făină, ouă (bătute ca pentru omletă cu un praf de sare) apoi în amestecul de nuggets (chips, parmezan, pesmet).

Prăjim nuggets-urile în ulei de măsline, 1 minut pe fiecare parte.

Așezăm bucățile prăjite pe tavă de cuptor tapetată cu hârtie pentru copt. Punem tava în cuptor pentru 20 minute. Ținem nuggets-urile în cuptor la foc mediu 10 minute pe o parte, 10 minute pe cealaltă parte.

Putem servi alături de un sos picat din usturoi pisat, smântână și maioneză. Pudrăm deasupra parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nuggets de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos de ceapa si rosii