Ochelari din foietaj cu Nutella

de nadea68 in Dulciuri, 5 Apr 2014 | 7304 vizualizari

 

Rapid si bun ...

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj proaspat (300 g)
  • 4-5 linguri nutella
  • zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ochelari din foietaj cu Nutella:

Aluatul foietaj il scoatem din frigider si-l lasam 15 minute la temperatura camerei.Daca aveti foietaj congelat se lasa la decongelat.

Intindem aluatul foietaj pe masa de lucru.

Deasupra intindem nutella intr-un strat subtire sau mai gros,dupa preferinte :).

Rulam foietajul din ambele parti pana la jumatate,cand se unesc.vezi poza.

Taiem felioare foietajul cu un cutit ascutit -1,5 cm,fiecare felie.

Luam o tava de cuptor ,o acoperim cu hartie de copt.

Incalzim cuptorul la 180°

Asezam ochelarii din foietaj pe tava,cu mica distanta intre ele.

Bagam la cuptor 20-30 minute-depinde de cuptorul fiecaruia,pana se rumenesc frumos.

Cand sunt gata ii scoatem,lasam la racit si servim cu zahar pudra :)

 

 

TIPS-URI

1

in loc de nutella se poate folosi dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Ochelari din foietaj cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu ciocolata