Omleta

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2014 | 2980 vizualizari

 

Azi v-am adus o reteta de tipul,gatim cu ce gasim in frigider :),de aceea si titlul e simplu.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 albusuri
  • 100 g ricotta
  • 100 g piept de pui fiert
  • 50 g spanac fiert
  • ulei
  • piper
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta:

Deci eu avem in frigider,niste ricotta ramasa ,albusuri si piept de pui.

Intr-un castron batem ouale si cele 2 galbenusuri.Adaugam ricotta si pieptul de pui taiat bucatele.Amestecam.

Adaugam sare si piper.

Intr-o tigaie punem la incalzit un pic de ulei.Cand e cald,varsam amestecul de oua cu restul :).Prajim cateva minute.Adugam si spanac fiert deasupra.Intoarcem omleta cu ajutorul unu capac si continuam sa coacem inca cateva minute.

A iesit foarte gustoasa :)

Baiatul meu a zis ca data viitoare vrea una la fel :)

TIPS-URI

1

fiind o omleta facuta cu ce aveam in frigider ,desigur voi puteti s-o faceti cu alte ingrediente...

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

Brioșe cu ou și gorgonzola dulce

pe 27.05 la 16:02

Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

pe 27.05 la 15:14

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv la cuptor