Omleta

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2014 | 3073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 50 gr kaizer
  • 50 gr cas de oaie
  • 2 fire de ceapa verde
  • o jumatate de ardei capia
  • sare si piper dupa gust
  • o lingura cu ulei pentru copt
  • pentru servire: salata cu rosii, castraveti si ceapa verde, asezonata cu ulei si sare dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta:

Taiem in fasii kaizerul si tocam ceapa verde si ardeiul capia. Le calim in putin ulei, adaugam ouale batute spuma impreuna cu condimentele dupa gust si casul de oaie taiat in cubulete. Acoperim tigaia cu un capac si coacem omleta la foc mic.

Se serveste calda cu salata de rosii. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ingredientele si cantitatile acestora sunt orientative.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu maioneza si tarhon