Omleta cu cartofi (2)

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2011 | 4857 vizualizari

 

imi plac foarte mult omletele....sper ca nu v-am plictisit prea tare cu omletele mele

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi medii
  • 2 oua
  • 3 linguri branza rasa
  • 4 masline
  • 2 felii branza topita
  • ketchup
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi (2):

Cartofii se curata de coaja, se spala si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.

Intr-o tigaie se prajesc cartofii rasi in putin ulei pana cand devin aurii.

Ouale se bat bine cu putina sare, se amesteca cu branza sarata, maslinele taiate si piper.

Daca cartofii au devenit aurii turnam peste ei ouale batute.

Prajim bine pe ambele parti intorcand omleta cu ajutorul capacului.

Dupa ce s-a prajit asezam pe omleta doua felii de branza topita si servim impreuna cu ketchup si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu dovlecei si branza