Omleta cu cartofi

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2011 | 3397 vizualizari

 

pentru mic dejun

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa verde
  • 1 ardei rosu kapia
  • frunze de patrunjel si marar(optional)
  • sare,piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi:

Se curata ceapa,ardeiul si cartofii.Cartofii se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.In tigaie se incinge uleiul se pune ceapa tocata marunt,ardeiul taiat cubulete si se lasa sa se caleasca ,apoi se adauga cartofii razaliti si se amesteca calindu se in continuare.Se presara sare si piper.Cand cartofii sunt facuti,se bat ouale cu sare si piper dupa gust si se adauga frunzele de patrunjel si marar tocate marunt,si se toarna peste cartofi.Se amesteca pana sunt facute si ouale.Se serveste calda cu o salata de rosii si castraveti.eu am pus langa si niste telemea si o felie de paine de casa.

Pofta buna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu cascaval Delaco