Omleta cu cartofi, branza si marar

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2015 | 3811 vizualizari

 

Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc" va prezint o omleta, care se face foarte repede daca aveti cartofii fierti de seara.

 

INGREDIENTE

  • 200 g cartofi fierti in coaja si raciti;
  • o lingura ulei de masline;
  • 3 oua;
  • 50 g branza de vaca;
  • un fir de marar;
  • sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi, branza si marar:

Ouale se bat intr-un castron cu un praf de sare, apoi se adauga branza data pe razatoarea mare si un fir de marar verde, spalat si tocat, si se amesteca.

Cartofii fierti se curata de coaja, se clatesc cu apa rece si se taie cubulete.

Intr-o tigaie se pune uleiul de masline, apoi cartofii cu putina sare. Se prajesc pana cand capata o crusta maronie, mestecand din cand in cand prin ei. Se toarna compozitia din castron si se amesteca totul energic pana cand sunt ouale gata, apoi se poate servi omleta. 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi, branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

10.11.2015, 21:05

miki_a 1

11.11.2015, 10:00

Una din cele mai bune omlete!

Gherca Daniela 1

11.11.2015, 14:01

buna omleta!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rosti