Omleta cu cartofi prajiti si carnati afumati la cuptor (2)

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 23 Apr 2013 | 4338 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 2 carnati afumati
  • 1 rosie
  • 2 cartofi
  • 100 g branza vaci(cascaval sau branza burduf )
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 fir usturoi verde
  • 2 fire marar verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi prajiti si carnati afumati la cuptor (2):

Cartofii taiati rondele si prajiti,dupa ce se prajesc scoatem cartofi pe un sevetel.

Intre timp pregatim un vas termorezistent pe care il ungem cu ulei cu o pensula.Aranjam in vas cartofii prajiti,peste punem carnati afumati,dar taiati rondele,branza de vaci (cascaval ras sau branza burduf).Adaugam niste ceapa si usturoi verde tocat marunt.

Batem ouale foarte bine  in care o sa punem si niste marar tocat marunt si punem peste celelalte ingrediente in vas

.Asezonam cu sare si piper dupa gust si preferinte.

Deasupra ornam omleta cu felii de rosii taiate subtire si lasam la cuptor la 190 grade 35 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi prajiti si carnati afumati la cuptor (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu nuca