Omletă cu ciuperci

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2012 | 3879 vizualizari

 

Pentru că am voie să mănânc un ou pe zi, trebuie să găsesc diverse variante sub care îl pot pregăti. Exclus prajit!Azi am încercat o omletă cu ciuperci.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 ciupercă champignon
  • mărar
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă cu ciuperci:

Se pune o tigaie de teflon la foc mic fara strop de ulei în ea.

Oul se bate bine cu sare şi piper, se adaugă ciupercuţa curăţată şi tocată mărunt şi mărarul tocat. Se amestecă totul bine şi se toarnă în tigaia încinsă. Se lasă să rumenească pe o parte, apoi se întoarce şi se rumeneşte şi pe cealaltă parte.

Se serveşte cu o salată la alegere asezonată cu 2 linguriţe de ulei , mărar şi un pic de sare.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

iry-gabriela 1

29.04.2012, 12:56

la cum arara sigur ramaii cu farfuria goala

Lau 1

29.04.2012, 18:44

faina prezenatarea

mena29 1

30.04.2012, 19:43

Place!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omletă cu ciuperci