Omleta cu legume la cuptor

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2015 | 3957 vizualizari

 

Un mic dejun satios si delicios :)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1\4 ardei gras rosu
  • 1\4 ardei gras verde
  • 1 morcov
  • 1\2 ceapa
  • 120 gr porumb dulce
  • 100 gr mazare
  • 1 dovlecel
  • 100 gr mozzarella
  • 1 rosie
  • 3 linguri cu parmezan
  • 3 linguri cu lapte
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu legume la cuptor:

Ardeii ii curatam de seminte si nervuri , ii spalam si ii taiem cuburi . 

Morcovul il curatam de coaja,il spalam si il taiem rondele .

Ceapa curatata,spalata ,o tocam marunt . 

Rosia si dovlecelul le spalam si le feliem felii subtiri.Mozzarella o taiem cuburi mici. 

Intr-o tigaie , punem putin ulei de masline si cand acesta s-a incins, punem ardeiul,morcovul si ceapa si lasam sa se caleasca impreuna la foc potrivit, amestecand din cand in cand cu o spatula de lemn . 

Cand legumele s-au calit adaugam mazarea si porumbul dulce bine scurse de apa din coserva. Amestecam bine toate ingredientele si le lasam la foc potrivit,presarand putina sare . 

Separat punem intr-un bol ouale impreuna cu parmezanul,laptele sare si piper dupa gust . Amestecam totul foarte bine .

Inchidem focul la tigaia cu legume, lasam 5 minute sa se racoreasca apoi punem toatew legumele in bolul cu oua.Amestecam . 

Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt. Turnam compozitia de legume cu oua,nivelam si ornam cu rosia,dovlecelul si mozzarella . 

Dam tava la cuptorul incins la 180 grade pana ce oul este copt si mozzarella topita . 

Scoatem tava din cuptor si lasam putin sa se racoreasca omleta. 

Este buna atit calda cat si rece . 

Pofta buna ! 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv frittata cu soia, ardei si mozzarella