Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Reteta aceasta am vazut-o la Claudia si mi s-a parut interesanta, astfel ca am incercat-o si eu astazi. Nu imi pare rau pentru alegere, mi-a placut mult!
In vasul cooker-ului punem cele 2 lingurite cu ulei si malaiul. Selectam programul FRY pentru 5 minute, amestecand usor.
Taiem ardeiul in cubulete mici si tocam patrunjelul, le punem peste malaiul rumen si le calim 1-2 minute.
Batem ouale spuma impreuna cu sarea si ardeiul pudra dupa gust, le adaugam in vasul cooker-ului si selectam programul BAKE la 120 de grade, pentru 10-15 minute aproximativ.
Dupa finalizarea programului adaugam cuburile de cascaval.
Servim omleta calda, optional cu salata de rosii. Pofta buna!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult