Omleta cu malai

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 15 Aug 2014 | 4477 vizualizari

 

Reteta aceasta am vazut-o la Claudia si mi s-a parut interesanta, astfel ca am incercat-o si eu astazi. Nu imi pare rau pentru alegere, mi-a placut mult!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua proaspete, de curte
  • 3-4 linguri cu malai
  • un ardei capia rosu (potrivit)
  • cateva fire de patrunjel verde
  • sare si ardei iute pudra dupa gust
  • 2 felii de cascaval (cuburi)
  • 2 lingurite cu ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu malai:

In vasul cooker-ului punem cele 2 lingurite cu ulei si malaiul. Selectam programul FRY pentru 5 minute, amestecand usor.

Taiem ardeiul in cubulete mici si tocam patrunjelul, le punem peste malaiul rumen si le calim 1-2 minute.

Batem ouale spuma impreuna cu sarea si ardeiul pudra dupa gust, le adaugam in vasul cooker-ului si selectam programul BAKE la 120 de grade, pentru 10-15 minute aproximativ.

Dupa finalizarea programului adaugam cuburile de cascaval.

Servim omleta calda, optional cu salata de rosii. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Valclaudia 1

24.08.2014, 22:02

Dyuta, cat ma bucur ca ai ales sa incerci reteta mea! Abia acum am vazut postarea ta! Gand drag....

Dya Daniela Andrei 1

25.08.2014, 09:10

tanyapatap 1

24.12.2014, 18:21

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tortilla de Patatas - Omleta spaniola cu cartofi