Omleta cu masline, sir afumat si rosii

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2019 | 2755 vizualizari

 

Omleta cu rosii si branzeturi este preferata mea. Stiam de sir-ul afumat de cand mi-a adus fiul meu din Ucraina. Acum ca am calatorit si eu pe acolo, mi-am facut provizii. Sir-ul afumat este un cascaval de vaca afumat care este intins in fire lungi [ probabil oparit si la cald ] apoi este impletit -asa cum veti vedea in imagine.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua de gaina -de casa
  • 2 linguri ulei floarea soarelui
  • 7 masline negre
  • 1 rosie mare
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura rasa faina alba
  • 50 gr sir afumat
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu masline, sir afumat si rosii:

  1. Ouale se bat spuma. Sarati.
  2. Adaugati smantana si faina si omogenizati amestecul.
  3. Se taie rosia  bucati si se soteaza usor in tigaia cu ulei .
  4. Turnati amestecul de oua. Presarati sir-ul taiat pe deasupra si distribuiti in tigaie maslinele negre .
  5. Reduceti focul si puneti capac deasupra ca omleta sa se intareasca fara a mai fi nevoie sa o intoarceti .
  6. Se scoate omleta din tigaie cu ajutorul a doua farfurii . Prima miscare , se pune o farfurie ca si capac si se intoarce omleta si apui serastoarna pe ceialalta farfurie .
  7. Piperati omleta si o serviti calda decorata cu patrunjel verde .

                              Pofta mare !!!

TIPS-URI

1

Verificati prospetimea oualor, fiecare separat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu masline, sir afumat si rosii" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu sunculita taraneasca si ardei, in felii de paine