Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Se pregateste somonul. Va recomand sa-l gatiti cat mai dietetic, pentru ca omleta este destul de grasa. Eu l-am fiert in putina apa si am mai adaugat pe parcurs, la nevoie. La sfarsit l-am prajit in 2 lingurite ulei de cocos (sau de floarea soarelui) 2-3 minute.
Mozzarella se taie felii, la fel si cozile de ceapa verde (ceapa nu am pus-o).
Se topeste untul si se toarna intr-o tava de cuptor, cu diametru de 28 cm, apoi se varsa cele 9 oua batute separat, cu sare. Peste, se asaza usor bucatile de somon, cozile de ceapa si mozzarella.
Se introduce in cuptorul preincalzit, pana se rumeneste.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult