Omleta cu spanac

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2014 | 8135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Cateva frunze de spanac
  • 3 oua
  • jumatate de cescuta de lapte
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura cascaval
  • sare,
  • usturoi granulat
  • putin ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu spanac:

Spanacul se spala, se taie fasii si se pune la calit in putin ulei.

Ouale le batem cu laptele, cascavalul si faina.

Punem compozitia rezultata peste spanac si lasam la foc mic circa 3-4 minute, dupa care o intoarcem pe partea cealalta si lasam inca 3-4 minute,

Este o minunatie de omleta.Poate fi servita la orice masa a zilei :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti