Omleta in straturi

de Adrian2016 in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2016 | 3192 vizualizari

 

Rapida, satioasa si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de salam sau sunca
  • 1 ceapa mare
  • 1 rosie mare
  • 4 buc. oua
  • 100 gr branza
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta in straturi:

Ceapa, branza si rosia le-am taiat felii subtiri. Cele patru oua le-am sarat,piperat si le-am batut bine. Intr-o tigaie am pus putin ulei si am pus feliile de salam la rumenit. Dupa ce s-a rumenit salamul am adaugat feliile de ceapa,rosie si branza. Dupa ce s-au calit putin am adaugat ouale batute. Pofta buna!

TIPS-URI

1

puteti adauga ce legume sau mezel doriti.

2

nu le caliti mult,are un gust mai bun calite mai putin.

3

cand bateti ouale puteti sa adaugati lapte sau smantana ca sa fie omleta mai pufoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta in straturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu dovleac