Omleta la cuptor cu cartofi

de Lau in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2015 | 4401 vizualizari

 

Multumesc Merisor pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 6 oua
  • 2 felii de salam
  • 2 felii de gusa
  • 1 pulpa de pui
  • sare
  • piper
  • cascaval
  • 20 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu cartofi:

Cartofii ii spalam si ii fierbem in apa cu sare cat sa intre furculita, ii curatam si ii taiem felii.

Pulpa de pui o condimentam si o prajim pe ambele parti.

Se unge o tava cu unt adaugam bucati de carne, cartofi, salam, gusa taiata bucati.

Adaugam sare, piper, ouale batute cu sare si piper, patrunjel tocat (eu am pus leurda amestecata cu unt).

Dam tava la cuptorul incalzit pana omleta este gata, cu cca 5 min inainte de a stinge adaugam cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor