Omleta light din albusuri si spanac

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2013 | 4168 vizualizari

 

De obicei cand ne raman albusuri de la vreo reteta facem dulciuri..eu va propun o omleta simpla si sanatoasa,tocmai buna pentru un pic de dieta... :)

 

INGREDIENTE

  •  4 aalbusuri
  • 50 ml lapte
  • 200 g spanac
  • 50 g parmezan
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta light din albusuri si spanac:

Mai intai ne ocupam de spanac.Eu am folosit spanac surgelat.Se pune la fiert apa cu sare.Cand da in clocot punem spanacul  surgelat.Il fierbem 6-8 minute.

Scurgem apa si lasam sa se raceasca.

Albusurile le batem un pic,adaugam laptele si parmezan.Amestecam bine.

Intr-o tigaie eu am folosit una de diametrul 22,punem un strop de ulei.Varsam albusurile.Coacem omleta pe ambele parti.

Dam focul mai incet,adaugam spanacul.Il intindem pe toata suprafata.Impaturim in doua omleta si o lasam pe foc inca 2-3 minute pe ambele parti.

Servim omleta calda.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta light din albusuri si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

nadea68 1

16.10.2013, 17:55

lia

mihaelar63 1

17.10.2013, 01:53

Am vazut doar titlulsi mi-am zis ,, Daa , o doamna cocheta , tine dieta !!! "
... Si Cleme nu stie ce vrea, muschiul e tot verde , precis gaseste in desele ei plimbarici

nadea68 1

17.10.2013, 18:03

mihaelar63,dieta asa din cand in cand

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada din omleta