Omleta persana cu rosii

de Mitinita in Mancaruri de legume, 7 Oct 2014 | 3901 vizualizari

 

O omleta care trebuie servita, neaparat cu ceapa alba si paine proaspata.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 500 gr de rosii de gradina
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta persana cu rosii:

 

Rosii se spala si se taie prin robot sau blender. Daca va deranjeaza pielita,le puteti curata inainte de a le introduce in robot.

Punem uleiul intr-o tigaie infierbantata si apoi adaugam rosiile taiate.

Le lasam sa se prajeasca pana se reduce zeama.

Separat,batem ouale si apoi le punem in tigaie.

Le mai lasam cateva minute,pana se intaresc ouale.

Servim omleta calda cu felii de ceapa taiata si paine proaspata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta persana cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de vinete în sos de roşii cu usturoi