Omleta RoXx

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2013 | 4185 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50 gr. branza de vaca
  • 5-6 masline sarate
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 50 gr. salam uscat afumat
  • sare,piper
  • oregano
  • 1 lingurita ulei foarea soarelui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta RoXx:

Branza se da pe razatoarea mica. Ardeiul se spala si se taie fasii subtiri. Salamul se taie fasii cam 1 cm grosime. Se scot samburii la masline si se feliaza sau se taie bucatele mici pe langa sambure. Ouale se bat bine intr-un castron ,se asezoneaza si de adauga oregano cam o jumatate de lingurita.

Intr-o tigaie incinsa se pune lingurita de ulei, salamul si ardeiul si se lasa cam 2 minute la foc mic. Peste, se adauga ouale batute si maslinele .Se amesteca si se lasa 3-4 minute sa se patrunda. Apoi, presaram branza rasa pe toata suprafata si o jumatate din omleta se ridica cu o paleta si se pune peste cealalta jumatate ca branza sa ramana la mijloc. Se mai lasa 1 minut pe foc dupa care se serveste .

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta RoXx" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cuib_mamaliguta cu sunca si ou / Hemendex