Omleta sfaramata

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2013 | 3106 vizualizari

 

.....acum pe ultima suta de metri,tot mai am niscai pofte si ultima mea pofta a fost sa fac o omleta cu cascaval si pe care sa o mananc cu mana....nu este igienic dar la ocazii din acestea mai merge....si chear a mers ca m-am ridicat de la masa foarte multumita.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 100 gr de cascaval,
  • piper alb ,
  • o lingura de unt si gogonele murate.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta sfaramata:

Pentru inceput  am batut ouale.  

Apoi am ras cascavalul si l-am adaugat peste oua.  

La final am adaugat putin de piper alb(pentru ca acesta nu este asa de concentrat ca cel negru) si le-am amestecat bine.    

Intr-o tigaie am pus untul la topit ,peste care apoi am adaugat ouale batute cu cascaval.  

Am lasat sa se coaca pe o parte dupa care cu o paleta de lemn am invartit in omleta pentru a se rupe bucati.  

Am amestecat incontinuu pana s-a copt  bine .  

Am scos-o pe o farfurie si am servit-o cu gogonele murate.  

Am avut o pofta!

TIPS-URI

1

mergea foarte bine de adaugat niste marar sau chear o rosie taiata marunt dar m-am garbit ......de pofta bineinteles!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta sfaramata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

diaconta 1

20.07.2013, 22:41

Sa treci usor peste asta si astept vesti bune
ma bucur c-o sa fiu din nou matusa virtuala

iry-gabriela 1

20.07.2013, 23:06

draga mea diaconta,multumesc mult

laura_n 1

21.07.2013, 10:40

asta e mancare de gravida ) buuuna, mai ales cu muraturi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca din foietaj cu piure de cartofi si branza