Omleta taraneasca

de aalliinnaa07 in Mancare copii, 8 Sep 2012 | 5237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200 gr branza
  • 60 gr smantana
  • 40 gr margarina sau unt
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 feli de sunca
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca:

Se spala patrunjelul,se lasa sa se scurga si apoi se toaca marunt.

Se bat ouale cu sare si piper dupa gust,apoi se adauga smantana,sunca taiata marunt si patrunjelul tocat si se omogenizeaza.

Se topeste untul in tigaie si apoi turnam compozitia,o lasam sa se prajeasca pe o parte,apoi o intoarcem pe cealalta parte cu ajutorul unei palete.

Dupa ce s-a rumenit frumos o luam de pe foc si radem  branza peste ea si ornam cu patrujelul ramas.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Sim0na 1

09.09.2012, 11:08

ce-mi mai plac omletele..

adry88 1

09.09.2012, 11:33

place omleta

iry-gabriela 1

09.09.2012, 18:08

un mic dejun gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta casei