Omleta zdrentuita

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2013 | 2746 vizualizari

 

Sambata si duminica, cand reusim sa mancam in familie si dimineata,bagam repede o omleta zdrentuita....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 50 g sunculita de casa
  • 80 g cascaval
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta zdrentuita:

Ouale condimentate cu sare si piper dupa gust le batem bine.Adaugam sunculita taiata marunt si cascavalul taiat cubulete sau ''julien'',in functie de cheful avut,asa taiem si ingredientele.lasam tigaia la incins,adaugam ulei ( nu foarte mult) si turnam compozitia in tigaie.o intoarcem de pe o parte pe alt.Din cauza cascavalului care se intinde iese mai zdrentuita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta zdrentuita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

alilianaa 1

20.01.2013, 17:53

Lau 1

20.01.2013, 17:55

Sim0na 1

21.01.2013, 11:41

zdrentuita asta imi place rau!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta tărănească cu ciuperci si sunculita