Omuleti din legume umplute

de cismaru_nicoleta in Mancaruri cu carne, 11 Feb 2011 | 6084 vizualizari

 

Foarte gustosi omuletii zambareti...pofta buna

 

INGREDIENTE

  • 2 verze mici albe
  • 2 verze mici rosii
  • 3 ardei grasi(galben,rosu,verde)
  • 1 radacina pastarnac
  • 3 morcovi
  • 2 ardei capia rosu
  • 2 ardei capia galben
  • 500 gr carne macinata(eu am pus de porc)
  • 2 cepe mari
  • frunze patrunjel
  • condimente
  • bulion
  • cimbru
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omuleti din legume umplute:

Carnita se pune la prajit intr-o lingura de ulei,iar cand s-a rumenit un pic se adauga legumele care au fost taiate cubulete si se pun la calit toate la foc mic.

Intre timp se oparesc ardeii si varza,dupa care se pun cu gura in jos pe un servet pt a se scurge de surplusul de apa.

Cand legumele s-au calit(cu putin ulei si apa),si compozitia e aproape uscata se adauga condimentele,cimbrul,frunzele de patrunjel maruntite si 2 oua deja batute,si se amesteca incontinuu un minut sa nu se arda si sa se omogenizeze compozitia.

Se ia de pe foc si se baga in ardei si varza,dupa care se pune cate doua linguri de bulion pe fiecare bucata in parte(peste compozitie) dupa care se pun la cuptorul preincalzit(200 grade) intr-o tava..

Sunt gata in aproximativ 20 de minute..

Noi i-am servit alaturi de ardei iuti murati si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omuleti din legume umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Iepure marinat cu sos de legume si galusti de paine