Orez cu ciuperci si mazare la slow cooker Crock-Pot 3,5 L

de MotanLaOale in Slow Cooker, 8 Mar 2017 | 4119 vizualizari

 

Adaptata dupa o reteta a Gabytzei. Foarte buna a iesit.

 

INGREDIENTE

  • 300 g orez
  • 400 g ciuperci de padure
  • 2 cepe
  • 300 g mazare
  • 50 ml ulei
  • sofran
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • 900 ml apa
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ciuperci si mazare la slow cooker Crock-Pot 3,5 L:

Eu am avut in congelator ciuperci de padure, culese asta vara si trebuiau facute.

Ciupercile si mazarea se lasa la dezghetat.

Orezul se spala bine si se lasa in apa rece, 1 ora.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l, se pune uleiul, ceapa, ciupercile, mazarea si orezul.

Se presara cu vegeta, piper, sofran.

Se toarna apa, se amesteca si se pune capacul.

Se pune vasul in aparat, se seteaza pe pozitia High si se lasa 4 ore, amestecand de 2-3 ori.

Se gusta la final si se potriveste de sare.

Se serveste ca atare, cu muraturi sau garnitura la friptura.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice fel de ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ciuperci si mazare la slow cooker Crock-Pot 3,5 L" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sarmale si ardei umpluti de post la slow cooker Crock-Pot