Orez cu creveti si flori de dovlecel

de lilik in Fructe de mare, 13 Sep 2010 | 4240 vizualizari

 

se face f repede si e chiar f gustos...

 

INGREDIENTE

  • 5 creveti
  • 1 ceapa mica
  • orez(la ochi)
  • 6-7 flori de dovlecel
  • sare,piper,ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu creveti si flori de dovlecel:

Se curata ceapa si se pune la calit. Intre timp curatam si spalam florile si crevetii, dupa care le tocam. Lasam un crevet intreg ca sa  dea gust. Cand incepe ceapa sa se rumeneasca punem crevetii si florile de dovlecel si lasam putin, apoi adaugam orezul spalat. Amestecam si apoi adaugam apa cat sa-i acopere, sare si piper dupa gust. Amestecam din cand in cand si controlam sa nu scada apa, daca e nevoie mai punem. Cand orezul e fiert dam deoparte si punem in farfurii.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu creveti si flori de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Corinuta 1

13.09.2010, 14:43

lilik 1

13.09.2010, 15:01

merci corinutza

mihaelar63 1

23.11.2010, 21:31

Pentru mine este o reteta exotica , o pun la favorite pe anul viitor cand o sa amiarasi flori de dovlecel

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paella cu creveti si mazare