Orez cu lapte si sos de capsuni cu Green Sugar

de Lau in Dulciuri, 4 Iun 2015 | 2505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g orez
  • 400 ml lapte
  • 5 plicuri green sugar
  • coaja de portocala
  • esenta de rom
  • Sos de capsuni
  • 300 g capsuni
  • 2 plicuri green sugar
  • 3 linguri apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu lapte si sos de capsuni cu Green Sugar:

Intr-o oala punem 1 l de apa si un praf de sare,cand incepe sa fiarba adaugam orezul spalat,amestecam din cand in cand pana este fiert.

In alta oala punem laptele la fiert si cand incepe sa fiarba adaugam orezul scurs de apa si mai fierbem cca 5 min,adaugam coaja de portocalsa si esenta,acoperim cu capac si lasam asa pana pregatim sosul.

Intr-o cratita adaugam capsuni,apa,zaharul si punem la fiert amestecand continuu pana ce se ingroasa putin.

Aseazam orezul in boluri,deasupra sosul de capsuni si decoram cu capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu lapte si sos de capsuni cu Green Sugar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu capsuni si bezea