Orez cu legume

de crisad in Mancaruri de post, 28 Feb 2010 | 8783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • orez (1 cana)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • pastarnac
  • telina
  • mazare(cam o ceasca)
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei rosu
  • sare piper
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume:

se curata legumele ceapa se toaca marunt iar retul se taie cubulete .se pun in tigaie cam 2 linguri ulei si se calesc putin legumele  .apoi se adauga orezul spalat si se adauga o cana de apa sare si piper .se lasa sa fiarma cam 5 min apoi se mai adauga 2 cani de apa fiarta  si se da la cuptor  pana se fierbe  orezul .se toaca mararul (sau alta verdeata in functie de gust ) si se presara la final

TIPS-URI

1

vara toc si rosii si le adaug la final deasupra orezului

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

mihaelar63 1

01.03.2010, 00:16

ce frumos colorat e !!! cand eram mai tanara , imi placea atat de mult orezul incat o colega spunea ca am sa fac un bebe chinez si acum imi place

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 22:51

frumoase culori

FlaviaD 1

10.09.2013, 22:16

Tare bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti -post