Orez cu legume asiatice si sos de soia!

de Panacris in Mancaruri de post, 17 Dec 2011 | 6589 vizualizari

 

Se poate consuma ca atare sau garnitura la friptura!

 

INGREDIENTE

  • orez 500 g.
  • ceapa 1 bucata
  • morcovi 2 bucati
  • verdeata 
  • legume asiatice 1 pachet
  • sos de soia 50 ml.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume asiatice si sos de soia!:

Orezul se alege, se spala si se pune la fiert in 1,5 l de apa cu putina sare. Se adauga la orez,  ceapa intreaga, curata, verdeata tocata marunt si morcovii curatati si dati pe razatoare. Se lasa la fiert cca. 1 ora. Dupa ce s-a fiert orezul, se scoate ceapa. Intre timp legumele asiatice se pun la dinstuit cu o lingura de ulei de masline si una de sos de soia pentru cca. 20 de minute. Dupa ce orezul a fiert se pune pe o farfurie si deasupra se aseaza legumele asiatice, presarate cu un pic de sos de soia. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Nu puneti sare la legume, sosul de soia e sarat!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume asiatice si sos de soia!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Panacris 1

18.12.2011, 15:21

Multumesc de aprecieri! Nina, nu stiu ce orez fierbi tu in 15 minute si ce cantitate.
Oricum am spus aproximativ 1 ora

MotanLaOale 1

18.12.2011, 23:14

mihaelar63 1

19.12.2011, 01:35

Mereu amatoare de orez
Nu refuz

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu soia si cartofi - Reteta gustoasa de post