Orez cu sparanghel si ficatei de pui in stil grecesc

de Satisfyyourcravings in Pui, 13 Apr 2018 | 2738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 200 grame sparanghel verde, taiat in bucati nu foarte mici
  • 1 ceapa tocata
  • sare, piper
  • 1 cub concentrat de pui
  • ulei
  • 250 grame ficatei de pui, curatati si taiati in jumatate daca este nevoie
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu sparanghel si ficatei de pui in stil grecesc:

Cubul concentrat se dizolva in 2 cani de apa fierbinte.

Ceapa se soteaza in putin ulei de masline, pana devine sticloasa. Se adauga orezul si se prajeste 1-2 minute. Se adauga apa in care a fost dizolvat cubul concentrat si se fierbe orezul conform instructiunilor de pe ambalaj. Cu 5 minute inainte de gatirea completa a orezului, se adauga sparaghelul.

Intre timp, se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se adauga ficateii. Se prajesc 5-8 minute la foc mediu spre mare. Cu un minut inainte de a fi gatiti complet, se adauga putina apa si se acopera cu un capac. La final se adauga sucul de lamaie, sare si piper.

Se servesc cu orezul cu sparanghel si patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu sparanghel si ficatei de pui in stil grecesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gaina cu sos de portocale