Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Reteta asta am ajuns sa o fac incercand diferite combinatii de ingrediente ce le-am avut in casa. Am adorat felul asta de mancare usor de facut si sanatos.
Prima data trebuie sa gatim orezul integral. E bine sa se puna la inmuiat cu o seara inainte sau il putem fierbe in cucta (oala cu presiune)-la o cana orez integral punem 2 cani de apa, putin ulei de masline si fierbem cca 30 minute la cucta. Pentru reteta asta am folosit cca 1 cana de orez deja fiert.
Intr-o tigaie inalta punem ulei de masline; tocam ceapa solzisori fini, ardeiul la fel si usturoiul tocat marunt; le saltam la foc mediu in tigaie pana se inmoaie lejer-nu se prajesc. Adaugam spanacul, rosiile cherry si amestecam inca 2 minute si punem orezul amestecand domol, la foc mediu. Punem sare, piper alb si apoi la final adaugam tonul din conserva, scurs de ulei. Servim imediat.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult