Orez mozaic

de Teobucatar in Pui, 3 Iun 2011 | 3571 vizualizari

 

O mancarica grozav de aratoasa si de rapida pe care o puteti face pe fuga mai ales daca aveti deja in frigider o jumatate de piept de pui fiarta ,la gratar sau pe tigaie.

 

INGREDIENTE

  • 100g orez,
  • 1/2 piept de pui,
  • 2-3 fire de ceapa verde,
  • 1 morcov,
  • 1 ardei rosu mic,
  • 3-4 ciuperci proaspete,
  • 1 ou,
  • 1 castravete acru,
  • ulei
  • sare, piper dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez mozaic:

1. Se spala orezul si se pune la calit intr-o tigaie cu ulei incins.

2. Adaugati imediat ceapa taiata marunt si ardeiul taiat cuburi mici.

3. Adaugati o cana cu apa ,un praf de sare si lasati sa fiarba la foc mic pana scade lichidul si orezul se inmoaie.

4. Separat se calesc ciupercile maruntite si cand sunt gata adaugati peste ele oul batut bine si amestecati mereu.

5. Amestecati cele doua compozitii  impreuna cu bucatile de pui maruntite,castravetele acru taiat cubulete si mai potriviti de sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez mozaic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute deosebite