Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Cocosel de anul asta, numai bun de bagat in oala......gainusele le pastram sa faca OO.....:))
N-am participat la ritualul de taiat, jumulit si transat, ca mi l-a adus mama gata ''ferchezuit'' doar sa-l pun in oala. Am spalat bine bucatile de cocos, le-am pus la fiert in apa cu putina sare, morcov, ceapa, pastarnac si ardei, pentru ca am facut si-o supa de rosii cu taitei.
Am lasat sa fiarba pana s-au patruns legumele, apoi am scos piepul, aripile, pulpele si le-am asezat in oala slow cooker-ului Crock-Pot 2.4 l, am adaugat uleiul, supa si amestecul de rosii cu ardei( dupa ce le-am bagat la blender).
Am bagat oala in priza, am setat functia high si am lasa 1 ora, apoi am adauga si usturoiul taiat mai marunt si am mai lasat cca 1 ora. Cam asta-i toata filozofia, carnea a iesit foarte frageda, se stie ca pasarea crescuta la om in batattura este un pic mai atoasa.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult