Ostropel de pui

de Lau in Mancaruri cu carne, 26 Mai 2012 | 5760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • 1 pahar de vin
  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • foaie de dafin
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Pulpele le spalam si le condimentam dupa care le prajim in putin ulei pana se schimba culoarea,adaugam vinul si lasam sa fiarba cca 5 min

Scoatem pulpele pe o farfurie,

In vin adaugam ceapa,ardeiul curatate si tocate,

Dupa ce s-au inmuiat adaugam pasta de tomate,cimbru,busuioc,foaia de dafin

Adaugam pulpele si lasam sa fiarba

Adaugam ustuoiul taiat,condimentam dupa gust cu sare si piper si mai lasam sa fiarba cca 5 min si oprim focul,

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Lau 1

27.05.2012, 22:25

cris te astept

dakris 1

30.05.2012, 08:09

imi place tare mult!

Lau 1

30.05.2012, 09:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropior oltenesc cu pui