Ostropel de pui

de heera in Pui, 17 Iul 2013 | 4423 vizualizari

 

pur si simplu delicios

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui sau orice fel de carne
  • ceapa
  • vin
  • ardei gras
  • 100 ml vin alb
  • 500 grame rosii coapte sau suc de rosii
  • 4-5 catei usturoi
  • cimbru
  • o foaie de dafin
  • piper,sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Se caleste carnea peste care presarati sare si piper

Adaugati vinul lasati sa se inabuse cu carnea cca 10 minute

Scoateti carnea si adaugati ceapa cu ardeiul gras la prajit inca vreo 5 minute, apoi adaugati rosiile decojite sau sucul de rosii (asta am avut eu), cimbrul taiat marunt si foile de dafin, pana scade

Apoi adaugati din nou puiul si usturoiul pana ce e gata carnea si scade sosul dar nu prea mult

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

se serveste cu mamaliguta si castraveciori murati

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

17.07.2013, 21:55

bun

heera 1

18.07.2013, 07:33

multumes mult

babi5 1

29.08.2013, 08:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui