Oua cu branza

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2014 | 4363 vizualizari

 

De la mama mea am invatat aceasta reteta .
Ea a fost bucatareasa la cantina Rituala din Cluj si acolo se gatea des acest aperitiv .
Este rapid de facut si foarte gustos si hranitor .

 

INGREDIENTE

  • 4 oua fierte
  • 100gr. telemea
  • un ou pentru maioneza
  • ulei
  • sare
  • piper
  • smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu branza:

Se fierb oule , intre timp facem maioneza , amestecam maioneza cu smantana dupa gust , sare si piper .

Curatam oule si le dam prin razatoare .

Razuim si telemeaua .

Presaram piper si sare dupa gust  si punem intr-un bol un strat de telemea , un strat ou razuit si tot asa pana  se umple bolul .

Daca dorim punem un strat de smantana peste compozitie.

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se poate folosi cascaval in loc de telemea

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mena29 1

05.03.2014, 18:15

delia64 1

05.03.2014, 19:36

Tiza mea draga !!!

_Alina_ 1

06.03.2014, 11:47

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu oua la cuptor