Oua cu iaurt si salsa de mango

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 15 Sep 2015 | 2656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru oua:
  • 2 oua bio
  • 2 albusuri bio
  • 2 linguri iaurt bio degresat
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • Pentru salsa:
    • 1/2 mango proaspat, decojit si taiat cuburi
    • 2 rosii medii, taiate cuburi
    • 1/2 ceapa roz, taiata cuburi mici
    • sucul de la 1/2 lime
    • fulgi de chili sau jalapeno
    • sare/piper
  • Pentru servit:
  • 2 felii de paine integrala
  • 1 fir de ceapa verde, tocat
  • 1/2 avocado feliat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu iaurt si salsa de mango:

Se amesteca toate ingredientele pentru salsa si se pastreaza la frigider pana in momentul folosirii. 

Se bat ouale ca pentru omleta si se amesteca cu iaurtul, sare si piper. 

Intr-o tigaie se incalzeste o lingurita ulei de masline si se adauga ouale. Se lasa cateva momente, pana incep sa se gateasca. Se amesteca usor pentru a obtine fasii de omleta. Se indeparteaza de pe foc, se aseaza pe feliile de paine si se servesc cu salsa de mango, avocado si ceapa verde. . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu iaurt si salsa de mango" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (8)

dantes 1

16.09.2015, 13:12

bun!

miki_a 1

17.09.2015, 11:23

Immm, ce combinatie grozav de buna!!!

- Andreea - 1

17.09.2015, 17:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu crema de branza cu smantana Delaco, nuci si miere