Oua haioase

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2012 | 5168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 pateu mic de pui
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura maioneza
  • 1 lingurita mustar
  • sare, piper
  • SOS: smantana, maioneza
  • ornat: ardei rosu, masline negre, marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua haioase:

Fierbem ouale in coaja, le lasam la racit, apoi le curatam. Taiem ouale in doua (transversal), scoatem galbenusurile si le punem intr-un bol. Le zdrobim si adaugam un pateu de pui, smantana, mustar si maioneza (cantitatile de la ingrediente), sare si piper dupa gust. Omogenizam toate componentele si umplem jumatatile de oua (am folosit o pompita de cofetarie). Pregatim sosul din smantana si maioneza pe care o turnam peste ouale umplute. Ornam cu ardei, masline si marar verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua haioase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete ”mic dejun” de duminica