Oua in sos de rosii picant

de Valclaudia in Mancaruri de legume, 3 Oct 2017 | 2441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii coapte de gradina
  • 2 oua de casa
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • un praf de fulgi chili
  • frunze de busuioc proaspete
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in sos de rosii picant:

Rosiile se spala, se taie in doua, se curata de cotoare si se trec prin robot.

Punem uleiul la incins, adaugam rosiile pasate si condimentele.

Lasam la foc mediu pana scade apa, apoi spargem ouale in mijlocul sosului din tigaie, acoperim cu un capac tigaia si lasam sa se gateasca dupa preferinta galbenusul.

Eu prefer ouale mai gatite, asa ca am lasat sa se inchege bine galbenusul.

Adaugam busuioc verde.

Servim ouale in sos cu paine prajita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in sos de rosii picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu OUA si CARNATI :)))