Oua la cuptor

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2009 | 62092 vizualizari

 

Intr-o jumatate de ora poti savura un mic dejun (si nu numai) mai mult decat delicios!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 felii de sunca
  • 50 gr unt
  • 50 gr cascaval ras
  • 50 grame smintina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua la cuptor:

Se pune sunca pe fundul unei tavi sau unui vas de sticla termorezistenta. Cate o felie pentru fiecare ou. Ideea e ca pe fiecare felie de sunca sa fie cate un ou.

Urmatorul pas este ca in jurul feliilor de sunca (se poate folosi si salam cu sunca) sa presaram branza rasa. Se pot folosi mai multe tipuri de branza amestecate. Eu prefer branza care se topeste. Asadar branza se presara in jurul feliilor de sunca pentru a obtine “cratere” unde in continuare vom pune ouale.

Dupa ce am terminat cu ouale adaugam smantana pentru gatit.

Adaugam sare si piper dupa preferinte si gata! Se poate pune la cuptorul incalzit la 180-190*C.

Dureaza cam 30 de minute si va pot garanta ca nu veti regreta asteptare.

Va doresc Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose sarate cu sunca si ardei