Oua ochiuri in chifla Pave

de Panacris in Sandvisuri, 28 Oct 2012 | 3795 vizualizari

 

Un mic dejun fitos, cum descrie Gaby;) Multumesc Gaby, de idee. Data viitoare o sa incerc cu chifle mai mici:)) In schimb e satios si gustos!

 

INGREDIENTE

  • chifle pave 4 bucati,
  • oua 8 bucati,
  • salam Rustic 50 g,
  • branza feliata Delaco,
  • miez de lapte Delaco,
  • ulei de masline,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua ochiuri in chifla Pave:

Se taie capacelele chiflelor cu un cutit bine ascutit.
Cu ajutorul unei linguri scobim miezul chiflei.
In locul ramas gol se pune putin ulei de masline si sparg  cate doua oua.
Se presara sare iodat  si piper proaspat macinat.
Se introduc chiflele, in cuptorul preincalzit, intr-o tava cu strat ceramic,  lasandu-se la copt 15-20 minute.
Se scoot chiflele se adauga fasiile de salam si se lasa la cuptor pana se rumenesc usor. se scot din nou chiflele, se aseaza felii de btanza topota Delaco sau Miez de lapte dupa gustul fiecaruia, lasandu-se la copt ptr cca. 3 minute. Se servesc feirbinti alaturi de o cana de ceai, lapte sau cafea dupa gustul fiecaruia. Va asigur ca e un mic dejun satios, ce tine de foame pana la cina ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua ochiuri in chifla Pave" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Croque madame (sendvis la cuptor)