Oua panirat

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2013 | 5748 vizualizari

 

Cel mai dificil imi e uneori sa aleg micul dejun. Parca ma satur sa "rulez" aceleasi feluri rapide. De aceea atunci cand am vazut acest mic dejun la Mimmi, am asteptat sa vina duminica, sa fim toti acasa, sa-l pot prepara. E delicios, desi cam migalos pentru a fi preparat duminica dimineata :D

 

INGREDIENTE

  • 5 oua + 2
  • o conserva de ton
  • patrunjel
  • pesmet
  • sare
  • unt
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua panirat:

Punem ouale la fiert. Le lasam minim 10 minute, le scoatem in apa rece apoi le curatam.

Taiem ouale in doua pe lungime si scoate intr-un bol galbenusurile.

Strecuram tonul, il amestecam cu galbenusurile , putin unt, patrunjel tocat, zeama de lamaie dupa gust, sare si piper.

Umplem jumatatile de ou cu amestecul obtinut si unim cate doua jumatati.

Batem 2 oua cu sare si piper.

Trecem ouale umplute prin faina, apoi prin amestecul de oua batute iar la final prin pesmet.

Le plonjam intr-o tigaie in care am incins ulei si le rumenim frumos.

Din umplutura ramasa am facut doua chiftelute, modeland doua mingiute pe care le-am aplatizat si le-am trecut prin faina si ou batut.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua panirat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

simona72 1

03.10.2013, 22:25

Super idee!!

Corinuta 1

04.10.2013, 15:44

Nush ce-s astea, da de curiozitate cred ca o sa-mi fac!

ryta 1

12.01.2014, 08:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu jumari