Oua prajite in stil turcesc cu sos de iaurt si unt picant

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 27 Apr 2016 | 2931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru sosul de iaurt:
  • 3 linguri iaurt degresat
  • cateva frunze de patrunjel tocate
  • cateva frunze de marar tocate
  • 1/2 catel de usturoi pisat
  • sare/piper
  • Pentru untul picant:
  • 2 linguri unt
  • 1/2 lingurtia fulgi chili
  • 1/2 lignrutita paprika afumata
  • 1 lingurita ulei de cocos sau de masline
  • Pentru servit:
  • mix frunze de salata si flori comestibile
  • legume si fructe proaspete
  • 2 oua
  • 2 pita din faina integrala(reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/pita-din-faina-integrala-77354.html)
  • Frunze menta proaspata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua prajite in stil turcesc cu sos de iaurt si unt picant:

Se amesteca toate ingredientele pentru sosul de iaurt si se pastreaza la frigider pana in momentul serviirii. 

Se incalzeste uleiul de masline/cocos si untul intr-o cratita mica si se amesteca cu fulgii de chili si paprika. 

Se prajesc ouale in foarte putin ulei 2-3 minute. 

Se ung pita cu sosul de iaurt, se aseaza cate un ou pe fiecare si se stropesc cu untul picant. 

Se servesc cu salata, frunze de menta si legume/fructe proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua prajite in stil turcesc cu sos de iaurt si unt picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

kytz 1

17.04.2017, 11:16

Un mic dejun perfect pentru mine!

Rahela Velicu 1

17.04.2017, 20:57

Xandrinne 1

18.04.2017, 09:18

Delicios!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mini sandvisuri cu usturoi si salam cu nuca