Oua umplute

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2011 | 4040 vizualizari

 

In fiecare an ne raman oua de la Pasti asa ca m-am hotarat sa fac ceva din ele si urmariti ce.....

 

INGREDIENTE

  • oua fierte tari
  • 1 galbenus crud
  • 1pate Bucegi mic
  • 1lingurita mustar
  • maioneza
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Am curatat ouale de coaja si le-am taita jumatati dupa care am scos galbenusurile si le-am pus intr-un castronel.

Galbenusurile le-am amestecat cu o lingurita de mustar,un pateu,sare,piper alb si o lingura de maioneza.

Maioneza am facut-o in casa dintr-un galbenus de ou fiert si unul crud, cu ulei de masline.

Odata amestecata compozitia de galbenusuri am luat o lingurita si am umplut ouale.Dupa ce am umplut toate ouale le-am ornat cu maioneza.Cam atat.

va doresc pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute - reteta cea mai simpla