Oua umplute

de Kadia80 in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2011 | 4310 vizualizari

 

O reteta mai complicata, dar extrem de buna mai ales pentru cei carora nu le place maioneza (ca mine).

 

INGREDIENTE

  • 6 oua fierte tari
  • 1 avocado bine copt
  • 1/2 lamaie
  • 2-3 fasii de ardei rosu
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de smantana
  • 60-70g de branza philadelphia
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/3 lingurita de piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se fierb 6 oua si se clatesc cu apa rece. Se decojesc, se taie in jumatati si se scoate galbenusurile, care se amesteca intr-un robot de bucatarie cu avocadoul bine stropit cu sucul de lamaie (ca sa nu se oxideze) ardeiul rosu, smantana, branza, usturoiul, piperul, sarea. Mousse-ul rezultat se pune cu lingurita in jumatatile de oua si se decoreaza cu bucatele mici de ardei rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cuibusor de oua