Oua umplute

de danadanutza23 in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2016 | 3206 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 oua
  • 1 pateu (de pui sau porc)
  • 200 gr cascaval
  • 3 castraveti murati
  • jumatate de ardei rosu
  • pt maioneza
  • 2 oua
  • 2 linguri mustar
  • vegeta
  • piper si ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Punem ouale la fiert pana acestea fierb facem maioneza eu(folosesc cana de la mixerul vertical si acolo pun totul) pun  ouale cu tot cu albus mustatul vegeta piper si ulei.  amestecam pateul cu ardeiul si castraveti tocati cat mai marunt galbenusurile de la ouale fierte si o lingura de maioneza si condimentam cu sare piper dupa gust.cand ouale sunt fierte si racite le umplem cu compozitia facuta le asezam pe o farfurie si peste turnam maioneza.de ornat fiecare orneaza dupa cum doreste.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute