Oua umplute

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2010 | 11159 vizualizari

 

am vazut odata la tv pe vestia ana oslo si facea oua umplute cu diferite arome mi-a placut foarte mult ,eu nu am facut decat cu 2 arome sper sa va placa
am mai vz si cu aroma de usuroiu sau castraveti acri data viitoare am sa incerc si asa

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100g pate
  • 50 grame maioneza
  • o lingura marar tocat
  • o lingura ceapa tocata marunt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

se fierb ouale ,se curata si de taie pe lung

amestecam pateul cu maioneza si galbenusul de ou

impartim cantitatea obtinuta in doua si pe una o amestecam cu ceapa tocata marunt si pe cealalta cu mararul tocat

se umplu albusurile de ou si se orneaza dupa preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de branza cu castraveti si ceapa verde