Oua umplute cu ciuperci

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2011 | 12646 vizualizari

 

Mi-au ramas oua vopsite si asa m-am decis sa le fac umplute

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 100 gr ciuperci
  • 2 linguri smantana
  • pate de ficat
  • gogosar rosu murat
  • sare,piper
  • 150g maioneza vegetala
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ciuperci:

Ouale le-am curatat, le-am taiat in doua p lungime si am scos galbenusul.

Am amestecat galbenusele cu pateu de ficat, o parte din ciuperci taiate maraunt, gogosarul taiat si el marunt, 2 linguri de maioneza, sare si piper dupa gust.

Cu acest amestec am umplut ouale si le-am asezat pe platoul pentru oua umplute. Pe oua am adaugat maioneza pe care am amestecat-o inainte cu 2 linguri de samantana, ciuperci si gogosar tocate marunt.

Am dat platoul la frigider si am servit ouale dupa 30 de minute.

sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri cu spanac si branza