Oua umplute cu crema de branza si sos de iaurt - Reteta numarul 400

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2013 | 8308 vizualizari

 

Cica am ajuns la 400 de retete...maaaaammaaa....oare chiar sunt eu???
Eu tocmai ce-am halit 2 oua de-astea,n-am facut decat 3, ca mai intai am zis sa incerc...dar mie una mi-au placut....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • cam 70 g feta
  • o lg mare de smantana
  • piper alb
  • 3 fire ceapa verde
  • jumatate de gogosar murat
  • patrunjel si marar verde

pt sos:

  • o lg mare de iaurt gras
  • o lg mare de smantana
  • jum de lg-ita marar verde
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu crema de branza si sos de iaurt - Reteta numarul 400:

Ouale se fierb tari, se racesc,se cojesc, apoi se taie jumatati.

Se scoate galbenusul.

Intr-un bol se pune feta, galbenusurile, smantana, patrunjel si marar verde si putin piper.

Sare nu mai necestita ca e destul de sarata feta. Taiem marunt gogosarul si ceapa verde si -le amestecam in compozitie.

Umplem ouale cu varf cu aceasta compozitie cu grija, le asezam in farfurie si punem si sosul format din amestecul tuturor ingredientelor.

Initial aveam de gand sa le servesc fara sos, dar m-am gandit ca le-ar acomania bine acest sos acrisor...si nu m-am inselat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu crema de branza si sos de iaurt - Reteta numarul 400" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ouă umplute